wandbekleding

Wandbekleding

Alle teksten en foto’s aanpassen

Met onze presentatiewanden maakt u indruk op beurzen of andere plaatsen waar u uw bedrijf aantoongevend wilt laten zien. Wij beschikken over moderne technieken die ervoor zorgen dat u in no-time een presentatiewand of beursstand opbouwt waar bezoekers graag op af komen. 

Uw product presenteren?

Presentatiewand op maat

U stelt uw presentatiewand samen met ons samen, heeft u nog geen idee wat u precies wilt of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Bel ons

0314 335 935

01.

Advies

Met ruim 30 jaar ervaring in sign- en reclame voorzien wij u van passend advies omtrent materiaalkeuze, design en plaatsing.

02.

Ontwerp

Uw eigen huisstijl of een aangepaste stijl laten doorvoeren in design? Wij denken graag met u mee om uw reclame op te laten vallen.

03.

productie

Dankzij onze in-house productie kunnen wij werkzaamheden op maat en snel leveren en uitvoeren. Wij bieden u een totaalpakket en nemen alles uit handen.

04.

(de) montage

Wij verwijderen eventuele oude reclame aan uw pand en brengen de nieuwe designs aan op het door u aangegeven datum en tijdstip.